Välkommen till Bengts Hästsport – en av Sveriges mest välsorterade ridsportsbutik.

 

Hos oss hittar du ett brett sortiment från världens ledande leverantörer, allt av högsta kvalitet och noga utvalt av oss. Med lång erfarenhet och stor kärlek till hästsporten, hjälper vi dig att hitta rätt produkter. I butiken finns det mesta från kläder, skor, stövlar och utrustning till foder och tillskott för  vilt och gårdens alla djur.

För både häst och ryttare hittar du det bästa både för tävling och vardagsbruk. Vi hjälper dig att måttbeställa dina nya stövlar och prova ut din nya hjälm. Hos oss har du också möjlighet att specialdesigna både hjälm och stövlar, bara din fantasi sätter gränser!

 

Även om det är hästen och ridsporten som vi brinner för, hittar du också ett stort utbud av mode, inredningsdetaljer och smycken hos oss. Vår hundhörna växer ständigt och vi har koppel, halsband, leksaker, täcken, bäddar, foder och godis för din vän på fyra tassar.

Vår ambition är att erbjuda dig som kund unik kompetens och service tillsammans med ett komplett och noga utvalt sortiment av det bästa produkterna som finns på marknaden. Inte bara för dig som gillar häst och hund, här finns något för alla.

Vi bjuder varje år in till en populär Julmarknad med lokala utställare och till flera spännande föreläsningar med aktuella ämnen och kunniga föreläsare.

En annan stor del av Bengts Hästsport är vår stängselavdelning. Om du ska stängsla runt ridbana, hagar eller trädgård så hjälper vi dig att utföra jobbet. Vill du göra det själv har vi ett brett sortiment av stängselmaterial, grindar och stolpar.

 

 

 

Hur blev vi till den butiken vi är idag?

Året är 2003, Bengt Olsson öppnar en spannmålsbutik inne i Veberöds by. Det heter då Bengts Foder, efter förfrågan av kunder börjar han att ta in både kläder och utrustning. Det börjar bli trångt och han bestämmer sig för att bygga nya lokaler, i bättre läge från väg 11. År 2008 går den stora flytten till Lastvägen 4 och utbudet av foder, kläder och utrustning både ökar och börjar att ta form.

Varför hästsportbutik? Bengt har själv ett stort hästintresse och idag både tränar och tävlar han sina egna travhästar. De senaste åren har det hänt mycket i butiken och vi har förutom att fokusera på ridsport även utökat sortimentet med mode för dam och herr samt inredning. Här kan de flesta hitta något som de gillar och det är för oss viktigt att alla känner sig välkomna, vare sig man är hästintresserad eller ej. Så välkommen in och avnjut en härlig kopp kaffe medan du ser dig om i vår fina butik. 

Följ oss

Instagram

Facebook


Hitta till butiken i Veberöd

Öppna karta i nytt fönster

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.