Rubrik

Beskrivning

Sandra

NYHET: L'evoine

Vi är glada att kunna presentera ett nytt märke både i butiken och på webben, L'evoine.

Återgången till beprövade material, lokal produktion och samtidigt agerande på ett framåtblickande sätt: naturlig bomullsmolton som undersidan av sadelkuddarna, rena naturfibrer bearbetade i högkvalitativa hästborstar av trä och alpackaull som andas. är beprövade material, som bearbetas för hand med högsta designstandard för att skapa tidlösa klassiker. 

L'Evoine kommer från den franska termen "Avoine" = havre. Havre är det mest originella, effektivaste och mest naturliga koncentrerade fodret, som har använts av människor till hästar i århundraden. Ibland är det de enklaste sakerna som står sig på prov och är helt tillräckliga.

Alla Maison L'Evoine-produkter har ett speciellt mervärde vad gäller funktion och design. Fokus ligger på ett utvalt och framför allt oumbärligt sortiment, som koncentrerar sig på produkter som behövs i det dagliga umgänget med hästen och som även används i vardagen. Beprövade produkter som det klassiska lammskinnsunderlägget eller lammskinnsunderlägget ersätts av det djurvänliga, vävda alpackafleece, för vars tillverkning endast djuren behöver klippas.   • Kategorier

  • Taggar

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.